vecka 47

Nu har jag hittat hit igen efter ater en vecka..

Den har vart fylld av bil och jobb! I sondags va vi pa Flo Rida pa varan room mates jobb, han var helt okej fast det var sa sjukt daligt forband och lite folk sa de sankte det hela lite. I tisdags kom Anton och Oliver tillbaka efter en manad i bali, de har haft det kanon och kom tillbaka hit och det forsta de fick gora var att jobba, kanske behovligt.. :)

Jag och Jesper har gjort klart bilen helt, den ar sa fiin! Igar polerade vi den och vaxa sa nu glanser den med! Vi har lite problem med branslet bara som att den far for lite, sa vi ska kora forbi verkstaden pa mandag sa vi vet att allt ar bra innan vi sticker, vi har tankt att aka mellan 1-3 dec, sa onsda-fredag ska vi vara ivag. Ska bli sa roligt verkligen, da borjar aventyret.. :) Mot Brisbande och U2!

Nu om 45 min ska vi alla pa bio, vi ska pa uppfoljaren till baksmallan, vet inte namnet men har hoga forvantningar ;)


flo rida


jesper stada pa var kara resturang, kande att jag var tvungen att ta kort pa detta stalle dar vi agnat sa manga mornar..




jag har malat vara falgar, grymt resultat :)


innan


Jesper malar hjulhuset (vi hade aldrig gjort detta om inte Rolf akt och kopt grejor for att fixa hela bilen...)


arbetar hart :)


ny polerad och vaxad, nu glanser var parla :)


kolla min gardiner :) jag ar gryyym!


lampor inkoplade bordet uppe, saaa mysiigt! bocker i bokhyllan ;)


vi har satt fast ett kassaskap :D sakert ska de vara, bultat i golvet!


nerbaddat och jeppe slappar :)





lamporna i koket lyser! Mycket nojd med mitt forsta egna kok ;) Riktigt snyggt och stilrent! :)

Nu maste vi springa till bion.. Gor nog ett litet inlagg innan vi sticker ut pa aventyr.

Ha de underbart mina underbara :)
LOVE


vecka 46

Nu ar det ater igen lordag och blogg dax och bilder pa bilen ska upp.. Det gar frammat, nu ar det mesta klart fast en del sma pill kvar! Idag har Jesper kopplat in tva hogtalare till i koket och drat en lampa inne i bilen. Det ar nagra lampor till kvar, bordet ska in och en hylla pa vaggen! Koket ar min favorit, sa snyggt! Vitt  med guld detaljer! LOVE IT!

Denna veckan har bestat av massa roligheter och jobb och slit! :) Mandas som ni vet var vi ju och klappa koaler, underbart! Sedan har det vart 2 jobb dagar lite bil och mycket stadjobb, pengarna rullar in! :) I torsdags bygde vi bil hela dagen anda till klockan 19 sedan klockan 21 gick vi pa Harry Potter! Mycket mysigt och bra var den! Fredagen bestod av bygga bil och pa kvallen bestod ut av TV men jag stensomna som en gris innan 22, helt sjukt vad trott man ar nar man val slappnar av ett tag! Idag har vi grejat lite med bilen sen stadat nagra timmar!

Imorgon ska vi ga pa Flo rida pa ett utestalle dar varan room mate jobbar! Ska bli riktigt niiice! Mycket roligheter denna vacka! Vi horde reklam for de pa radio och blev heltanda pa att ga pa de, sa visste vi att hon jobbade dar, sa jag fragade henne sa hon fixade tva biljetter at oss! Grymt snallt!

Nu ska jag lagga upp bilder fran bilen som ar saa SNYGG ;)


bordet som ar nymalat som vi inte kommit in i bilen an!


Jesper special bygge av hylla! kommer se mkt battre ut pa plats


koket


luckor, guld lampor och gangjarn!




sofforna mot varann! :) bordet ska vara imellan! (maddrassen ska klas inytt tyg, graslig)


en av lamporna!


riktiga knappar till lamporna. Jesper ar inte bara snickare utan elektriker ocksa :)


Batteri ladan, manga lufthal..(Observera att maddrassen ar helt anpassad efter bilen och att JAG sytt om denns storlek forhand, hade stoppning overall haha! men bra blev det, STOOLT! Nu skulle syfroken sett mig)


hagtalarna gor sig i koket! :)


Master kocken, vagar knappt visa mig i koket nar han satter igang ;)


MUMMMSS, detta var dagens middag! awwesome


precis innan vi gick ner hit! :)

Nu ar det nara till vi ger oss av, i slutet av november borjan av december drar vi! Vi jobbar hart och forsoker bli klara med allt nu, mycket ar det! Nasta inlagg borde vara slut resultatet av bilen! :)

Nu ska vi ga over till nightmarket och kolla lite! :)

Ta hand om er dar hemma tanker pa er hela tiden!

XOXO


Klappar koala och matar kangrur! :)

Hallo dar hemma igen, nu ar jag en mycket intesiv bloggare.

Igar var jag och Jesper pa aventyr! Helt lediga fran alla jobb fram tills kvallen sa akte vi till Cairns tropical zoo dar jag visste att man kunde klappa koaler, jag ville verkligen gora detta. Vi var dar klockan 11 och var kvar till  16.00 mycket roligt att se och massa shower! Vi borja med att ta kort med koaler sen reptilshow efter det mata vi kangrur sedan krokodil show, och sist men inte minst sag vi pa fagelshow som var riktigt bra alla faglar var grymt lydiga! Riktigt coolt :)

Efter detta akte vi ner till en mycket fin strand och tog ett dopp i det bla och njot av tillvaron en stund! En riktigt harlig dag som jag ar riktigt glad att vi gjorde!

 

 

 

 


boaorm, sjuuukt storaaaaa!


sotskoldis


hallo dar


krokodil, sjukt grym bild, klart jeppe som tagit den ;P

 




Jag vill ha en som husdjur, jatte mysiga! :)


bebiiis :)


softaaar :)


varldens farligaste fagel, kanske coolaste med :)


Dingoo



 


hahaha...


Palm cove!


Det var allt for denna gangen, nu maste jag skynda i sang klockan bra rullar ivag! Nasta inlagg blir nog till helgen om bilen ;)

Take care <3


bilder massor av bilder!

Hej igen!
Nu kommer de efterlangtade bilderna pa bilen. Jag glomde beratta igar att vi har flyttat till Rolf dotter Eva-lis, hon hade en inneboende svensk hos sig som flyttade ut sa vi fick ta over det for samma pris som vi betala innan, hon bor mycket fint och vi har eget rum med egen toallet, kanns som att bo pa hotell typ, mycket lyxigt ;)

Idag har vi jobbat med regnet piskande pa oss, inte sa jobbigt med tanke pa de 30graderna men vi ar sa trotta i vara ben, vi gar sa himla mycket, jesper orkade inte enns sta nar vi skulle duscha haha.. Pa vagen hem fran jobbet sa pa en 80 vag fick vi tvarstanna for att det kom tva pafaglar gaende over gatan, riktigt coolt. haha

nu ska jag ladda upp alla fina bilder,


imorse hade vi ingen frukost och ingen lunch, sa vi stekte trippel sats pannkakor, GOTT! :)


perfekt frukost efter 2h slit pa resturangen! :)


var underbara bil, bara spacklat ansalange!


diskhon med kran och pump, lyx och lax :D


lador och extra bord, ska bli en lucka under banken med! :)


lite stokigt inne i bilen men har ska bli vitt och hyllor och bord i mitten


skolans skolgard, gigantisk, jag vill bara springa ut och hoppa typ :D, lite annat an hemma.




en mycket trott jesper som ar riktigt glad att han far sitta ner. :)


molnen hanger runt bergen :)


altanen hos Eva-lis




koket :)


mysiga vardagsrummet! :)


varat rum


rummet och toan




Det var allt for denna gangen, nasta vecka hoppas vi pa nastan fardig bil :) Glomde ta kort pa mina fina gardiner, jag har aldrig sytt et par innan, nu har jag sytt tre st och for hand, inte illa va? mycket nojd med resultatet!

Imorgon ska nog vi aka till ett stalle och klappa koalabjornar, ska bli riktigt kul om vi kommer ivag, isfall blir det snart mera bilder!

Skypa precis med mamma och Ida valdigt lange, jag saknar de sa mycket! Det ar sa himla jobbigt att se Ida bli sa stor och jag missar allt! menmen, far ta igen allt nar jag kommer hem! Hon ar det sotaste och sa lik sin syster ;)

Vi hors snart igen alla kara! :)



Vecka 45

Nu ska det uppdateras. Det ar mycket jobb att sta i sa det ar knappt att vi hinner med allt. Samtidigt som vi ska ha klart bilen jobba en massa timmar och hjalpa Rolf med det han vill ha hjalp med sa ska jag hinna med att blogga och ta kort, det ar hart.. ;) naa jag ska allt hinna, tyvarr har jag inte hunnit ta kort pa bilen men bilder kommer imorgon, LOVAR, ska saga er att den ar riktigt fiiiiiin, jag har lart mig spackla sa nu e koket jamt och det ska malas vitt. LIIKEE

Veckan har runnit pa fort som bara den, det var ju nyss mandags? ar ju som hemma nar allt bara rullar pa. Mandas och tisdas sa greja vi med bilen hela dagarna mycket har vi fatt gjort den borjar ga mot sitt slut resultat snart! Onsdag och torsdag har vi jobbat halva dagar pa bilen och halva dagar med att hogtryckstvatta. fredag var det aterigen bilen hela dagen.

Nu i helgen ar det skola och hogtryckstvatta hela dagarna nar det inte ar nagra barn i skolan, idag har vi jobbat sen 7 imorse da vi borjade pa resturangen tills 18.30 da vi avsluta dagen med att stada ett dagis. Mycket pengar blir det :)

Kan saga att tvatta ar inte det renaste jobbet maqn kan ha :D Ni ska fa sa lite bilder pa jeppe efter denna arbetsdag


renare jeppe har man ju sett...


mummaaa


kortet blev tyvar inte lika bra som det var i verkligheten men det ser ut som han har shorts och tshirt pa sig!


strumperna e sjalvstaende :)

Nu ar det dax for oss att hoppa i sang da det blir en likadan dag imorgon, men da lovar jag att ha finaa bilder pa var fina biiil.

Ta hand om er och ladda for imorgon. Ha en underbar lordag dar hemma!

alskar er min kara lasare <3

vecka 44

Holaaa!


Hoppas allt ar bra dar hemma, jag saaaaknar eeer! Har rullar livet pa, vi har anna fatt oss en vardag! Nu grejar vi med bilen som bara den, det ar sa kul, den kommer bli sa grymt snygg och bra! Man kommer inte vilja salja den nar vi val ska de! :) Vi har ocksa jobbat en heldel for Rolf, resturangen och hotellet. Sedan har vi nu fatt en uppgift och hogtryckstvatta en hel skola! Sa vi har nu valdigt mycket jobb framfor oss. Bada sjukt gott med pengar men tungt arbete! :) Ska bli sa kul att dra ivag pa roadtrip, LANGTAR! :D

Maste beratta om varat batteri kop, vi skulle kopa ett batteri till till bilen och vi hade kollat upp vad vi skulle ha och det kostade ungefar runt 200dollar, nar vi kom dit dar vi kollat pa det var de slut tyvarr, fast det var bra anda skulle vi snart fa reda pa! Efter ett tag hittade vi till ett stalle som hette batteryworld, han fraga oss om vi ville ha nytt eller begagnat batteri och vi sa att vi ville ha ett nytt, och da berattade han for oss att det batteri vi tankte kopa kunde man inte ha inne for de gav farliga angor och det man behovde ha kostade 300-400 dollar,(mycket pengar) da fraga vi om han hade ngt begagnat och han sa att de har ett riktigt bra som var storre an de vi tankt! Vi fraga vad han ville ha for det, och han sa ni kan fa de for 50dollar kontant! (Tror inte jeppe sprungit sa snabbt till en bankomat innan) Jag kan saga att vi akte hem riktigt lyckliga den eftermiddagen! Gillar BRA affarer :D

Jag ska nu lagga upp lite bilder pa vara framsteg med bilen och pa huset och omradet vi bor pa fatt order av Helena att hon vill se detta och sa ska de bli :)
(Linda jag hoppas du observerar kortet pa vaggen i bilen <3)


min handiga man sagar och snickrar! :D


koket ar pa vag att ta form.


andra soffan/sangen borjar ta form


bitar man drar ut nar det ska bli sang!


plywood har kommit upp!


nya hogtalare bak! :)


borjar ta sig :)


soffor/sangen :)




varat fiinaaa batteri :)


lagenheten vi bor i! Ser varat garage oppet.


brevladorna och gatan!


vara tva hem! :D


vi har sa sjukt mycket grejer, ska bli intressant att fa in allt i bilen, tur att jeppe bygger smarta losningar ;)


Vardagsrummet hos Rolf


kok och koksbord! ;)

I bilen har det tillkommit lite hyller i koket och sma saker men ni far en ny bild uppdatering efter nasta veckas arbetande! :)

Som ni ser har jag fatt ny design pa min blogg, det ar Ronja (lillebrors tjej) som star for den. Riktigt duktig och jag tackar henne jatte mycket for detta! Sa nojd! Hon ar riktigt duktig pa design och sant, hon har lankat sin blogg har pa min, maste ni spana in, grymt mycket fina kort! Hon ar grym fotograf och riktigt duktig pa att redigera kort! :)

Nu fortsatter hart arbete med allt mojligt! Vill tacka alla som skickat brev/kort till mig! Blir sa GLAAAD :)

XOXO Teaaa

 

RSS 2.0