Förlåt,förlåt.. Äntligen bloggar jag!

Nu är det redan den 26 februari, tiden går så fort, det är sjukt. Det har hänt så mycket för oss dessa veckor sen vi sluta jobba så jag har inte haft en chans att blogga, så fort jag haft internet har jag haft så mycket annat att göra, så bloggningen har fått komma i andra hand..

Efter jobbet så började vi sakta åka uppåt, vi stanna på rastplatser och sov på nätterna och på dagarna har vi bara svängt ner till havet och det har vart underbara stränder hela vägen, vii har haft så mysigt verkligen! Som sagt så skulle ju Erik köpa våran bil och han hade bokat biljett till Gold coast så han skulle vara här 1 mars och köpa vår bil. Så för ungefär 5dagars så bestämde vi oss att vi vågar boka biljetter till Bali så vi gjorde det så vi flyger dit den 3 mars, allt klappat och klart, såå GÖTT! Så kom vi till Byron bay i Tisdags, vi hade en jätte mysig dag promenera till Fyren och bada och hade det gött, sen på eftermiddagen gick vi till ett Internetcafe, så började Jesper prata med Erik, tror du inte det missuppfattat varann, Jesper pratar dollar och Erik kroner, helt sjukt att han trodde att han skulle kunna köpa vår bil för det priset, menmen! Lte go panik, lite mier än 1 vecka kvar tills vi ska flyga och vi har en bil som måste säljas! Nu sitter vi i den sitsen vi inte ville sitta i, att vi måste sälja den i stress! Vi har nu hållt på i 4 dagar, vi har haft en del om kollat på den, får verkligen hålla tummarna att ngn nappar, annars var jag idag och kolla och det går antagligen mot någon avgift att flytta biljetten, får inte hoppas att vi behöver det, men tur att det går! :)

Tur är iallafall att Byron bay är en sån Backpacker ställe, varannan bil är till salu och det är vanar överallt och det finns en heldel köpare med! Så vi var iallafall på rätt plats när det hände! Byron är en väldigt mysig håla, gryma stränder, stan är det fart i 24/7, det är så mysigt! Våra dagar går mest ut på att ställa bilen på bästa stället så folk ser den, hänga upp lappar, och visa den! Det blir en heldel promenader och bad i mellan åt!

Igår eftermiddag så fick vi för oss att springa upp till fyren och ta den jobbiga vägen upp, för alla trappor och sen en annan väg ner, den rundan var inte okej! Jag tror jag orka första trapporna sen dog jag, vad har hänt, tappat allt! Så nu får jag börja springa, mamma som anmält mig till midnattsloppet och allt, dax för hårdträning, slut på semestern nu tror jag.. haha ;) Jag skyller på att det var så jävla brant och jobbigt, om det vart en vanlig runda hade det nog känts lite bättre, hahaha!

Så nu har vi 4dagar på oss tills bilen måste vara såld, så vi kommer hänga här i Byron och göra allt för att bli av med den! Om någon känner någon som är här och vill köpa bil, så finns det en :D Hade vart så skönt att bli av med den nu!

Nu ska ni får lite bilder från vår trip hit upp.


alla hjärtans dag! :)


några slöa kängrur som mös på Pebbly beach


Gröt sugen kalkon i vår kastrull :)


Port macquire, fin stad


göttar på en väldigt mysig strand vi hitta!


vackert!

Det var allt för denna gången! :) Lite uppdatering iallafall, håll era tummar för oss nu, hoppas allt går vägen!
Så ska jag uppdatera er snart igen!

Kärlek till er där hemma! <3

Kommentarer
Postat av: ant

Anthony Sumbati. Seriöst!

2011-02-26 @ 12:50:55
Postat av: Noah

Hej!Stackars er vad jobbigt att ni hade missuppfattat varandra så-men jag känner på mig att ni kommer sälja den i tid ändå!Kram,Madeleine

2011-02-26 @ 15:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0