Majs jobb avklarat, äventyr nästa! :)

Nu är det dax igen, lite mer bloggande. Efter nu 10 dagar på majsfältet så jobbade vi vår sista dag idag lördag. Ted vår arbetsgivare, var väldigt ledsen över att vi jobba så kort, han berhövde verkligen folk. men vi kände verkligen inte för att jobba längre, så så fick det bli. Jobbet har gått bra, tidiga morgonar och lerigt och blött för det mesta har väl vart lite jobbigt men annars tycker jag att majsplockningen har vart helt okej! Lite segt ibland, men dagarna går ändå väldigt fort! Intressant och veta hur långt man faktiskt går när man vandrar fram och tillbaka i fältet. haha, tror det är en bit! Här kommer lite bilder:


det fina raderna med majsväxter.. haha


såhär vacker e man... myggnätet är guldvärt :D


varför vara i lera och sörja, när man kan vara på is och ha de glatt?? :D


Teds bil, jag tror man måste ha en sånn bil för att få bo här, typ alla har en gammal sliten toyota landcruiser :P

Det var alla bilder jag hade och bjuda på :)

Nu går tåget uppåt mot gold coast i lugnt tempo. Erik som vi va hos i Adelaide vill väldigt gärna köpa får bil där så fort vi vill sälja den så vi får väl se hur lång tid till vi är bilägare. Vi har inte bestämt riktigt hur resan kommer se ut och när vi säljer den, men det löser vi på vägen upp. Vi har iallafall bestämt oss att vi ska ha en månad på Nya zeeland, har fått så mycket bra tips och vad vi måste göra där så det känns som 1 månad bara kommer rinna iväg där! Tacka Cattis och Liza för alla tips!!! :) Vi hyr nog en sånn här bil där så vi akn ta oss runt hur vi vill!

Har inte så mycket mer att skriva nu, återkommer med mer efter nästa äventyr som händer.
fortsättning följer!
<3 <3

Kommentarer
Postat av: Helena

Kul att se er "arbetsplats". Längtar efter att höra mer! Kram

2011-02-12 @ 10:07:26
Postat av: Anna

Hej hjärtat!

Guud va skoj att du uppdaterade igen. Härligt att plocka majsibajsi.. Saknar dig som bara den och nu i veckan tänkte jag säga att ni kommer och att dem får säga vad de tycker om så många dagar och det där?

Love U, hälsa jeppsi!

2011-02-12 @ 17:48:52
URL: http://annapannaekelund.blogg.se/
Postat av: Peter

Bromsljus!

2011-02-14 @ 10:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0