Bali

Nu är vi här, Bali!
Efter flera dagar kämpande med att få sålt bilen, så var det 2 killar från Beligien som var riktigt intresserade av bilen, men de hade inte riktigt de pengarna vi ville haft. Men i den sitsen vi satt så mötte vi dem en bit under vårt pris. Så i Söndags eftermiddag skaka vi hand på ungefär 40 000kr Hela måndagen gick till åt till att packa och städa. Vi boka hostel två dagar och boka hotell här på Bali. På tisdagen sålde vi den. Så skönt fast ändå kändes de lite hemskt när de körde iväg med den, puuuh! Tisdag och onsdag borde vi på ett hostel i Byron bay och tidigt på torsdag morgon åkte vi med buss till flygplatsen. Allt gick väldigt smidigt, våra väskor vägde 2kg för mycket tillsammans men hon sa inget, får rensa lite till nästa flyg. Vi mellan landa i Darwin och vänta där i 3h innan vi flög till Bali. Att fixa visum gick väldigt enklet och smidigt, inga problem. När vi väl var ute och behövde hitta en taxi så började det med en gång tusen chaufförer och prutning, inte lätt att komma in i det med en gång men vi kom till hotellet. Verkligen helt okej! Vi bor mitt i Bali första veckan i monkeyforest. Ubud heter Stan. Riktigt coolt ställe.

Vi har verkligen prickat rätt dag att komma, på vägen till hotellet berätta chauffören för oss att imorgon(fredag) Firar det nyår, enligt hinduismen, så då är det stor parad och fest, vi var och kolla det var verkligen fräckt( bilder kommer). Men sen idag(lördag) så är det silence day, hela stan i stängd, man får inte göra något inte äta inte ha någa lampir tända, alla ska bara vara hemma. Detta gäller delvis oss också, så idag får vi inte gå utanför hotellområdet. Vi får mat och bara och göra vad vi vill här innan för, för att vi är turister. Men vi får inte gå ut på gatan. Tänk vad religioner kan hitta på.

Så idag blir det en väldigt lugn dag på hotell området. Planera lite vad vi ska göra och ta några bad i poolen.

Våran rese plan i Bali ser ut såhär, vi börjar nu här i Ubud i en vecka här blir det att kolla apor risfält och mysa i stan, kanske hitta på någon utflykt. Vi kommer lämna här den 10mars från 10 till 18 har vi inte något bokat, någon som har något tips? Sedan från den 18 till den 24 mars så har vi bokat ett hotell i norr där de simmar delfiner i poolen, jag ska bada med dem och se show, wihoo! Fam Gustafsson som rekomenderat detta, Tack! Sen från den 24 tills den 30 har vi tänkt att avsluta i Kuta, den störrsta turist hålan, kul att vara där med. Så så ser det ut innan vi drar till NZ!

Det är verkligen billigt här min lunch igår kosta 15 000rp det är ungefär 10kr :D Det kan man ju leva med. :) Thailand är ju dyrt om man jämför! :)

Lite bilder ska jag bjuda på :)



All packning i framsätet..


sista måltiden i bilen


lång väntan på flygplatsen i Darwin


Hotellet, fint :)


utsikt ut mot regnskogen


sötaste lilla apungen


fixar för parad


parad i fullgång




det störrsta odjuret :P


min fina middag!

Nu är det dax för ett dopp i poolen innan vi får middag på hotellet! Jag har fri wifi på hotellet så ska inte dröja tills nästa uppdatering!
Massa kärlek, snart ses vi igen <3

Kommentarer
Postat av: mormor morfar

Ser härligt ut!! Otroligt vad ni är med om mycket.

Ha det vidare bra, massa kärlek till er också.

Kramar

2011-03-05 @ 10:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0