Sista dagen i Ubud, Kuta nästa

Nu har vi redan varit här på Bali 1 vecka och det är dags att byta hotell. Enligt våra planer så visste vi inte riktigt vad vi skulle denna veckan som kommer, men vi har ändrat oss lite och åker ner till Kuta nu i en vecka sedan delfin hotellet så är det de sista sex dagarna vi vet.

 

Just nu sitter vi på vår sista frukost på detta hotellet allt ska vara ner packat innan 12, hoppas vi lyckas med det, haha! Dagarna här vart väldigt lugna och sköna här. Vi har inte gjort så mycket utan mest bara njutit av lugnet!

 

Första dagen gick vi bara runt och fick överblick över stället och sedan kolla på paraden för det var deras nyår. Dag två fick vi inte gå utanför hotellområdet för de var deras sett att fira nyårs dagen. Det blev bada i poolen och ta det allmänt lugnt. Dag tre gick vi en riktigt lång promenad bland risfälten det var riktigt fräckt, så fina vyer. När vi gått där en stund träffa vi en kille som ville visa oss en väg ner till ett vattenfall och runt så vi kom ut på rätt väg. Så fort det blev brant eller halt så skulle han bära mig på ryggen, hahah! Var typ läskigare tyckte jag men men.. Det var en riktigt fräck väg och det var roligt att vi hängde med honom när vi kom fram gav vi honom 20kr ungefär för han hjälpt oss, och han var helt till sig och undra vad vi fick alla pengar ifrån.. Där gjorde man någons dag J

 

Dag fyra var vi i monkeyforest, många apor var det. När vi gick in köpt vi bananer för att mata aporna med. Gud va åpna det var, när banerna var slut så kom en apa och börja dra i min väska och klättra, av ren panik släpte jag den han börja göra sönder den och tog den över huvudet för att hitta något. Jesper sprang och hämta en vakt. Apan hitta mamma sarong och tog den och stack. Så nu är apan riktigt snygg i en blå saraong. Som tur var va det ingen större förlust. Senare på dagen när vi gick igenom skogen igen så kom en apa och försökte få tag på en påse Jesper hade under armen och drog ner byxorna på honom. Riktigt spännande ap dag.

 

De andra dagarna har varit rätt lugna, marknad och stan, poolen och ätit! Nu får vi se vad det bli för äventyr här näst. Kuta ska vara väldigt turistit och helt annorlunda från detta lugna, vi får se.


en rosa kyckling :P


riiis




våran galna kompis :D


gryma vyer


vackert


min apunge :)


mammas sarong :D


Alla tjejor bär sånna där på huvudet! :)

Nu får det vara allt, måste äta någon frukost också haha!

Såå måste vi tacka Ronja för denna underbata nya design på bloggen puckoponja.blogg.se, kolla in henne :)

Ha de underbart !
Puss&kraam


Kommentarer
Postat av: Linda

Ni verkar ha det underbart, Njut av resten av resan. Jag längtar tills vi ses!

2011-03-10 @ 12:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0