California here we come!

Våran 12 h flygning gick jätte bra och smidigt, och komma in i landet var inga problem över huvudtaget! Vi var trötta som bara den som somna när vi kom till hotellet. När vi vanka igen gick vi och åt och kolla lite. Sedan blev det en slappe kväll.

Klockan 13.00 kom Hanna och Denise. Såå UNDERBART att träffa dem. Vi åkte till hostelet vi skulle bo på och sedan blev det stan käka och handla. Vi har hyrt en fin röd hyundai som ska ta oss till San diego. Igår var vi först ute på fängelset Alkatraz och sedan åkte vi världens sicksackigaste väg haha.. Efter det körde vi över golden gate och tog kort! Riktigt kul. På eftermiddan/kvällen åkte vi cabel car igenom SF sedan gick i stan lite innan det blev taxi tillbaka.

Idag började road tripen mot LA, vi hade många stop att göra. gray whale cove, half moon bay, santa cruz, caramel, big sur, san miguel. Vägen var avstängd när vi kört riktigt långt på rout 1 så vi fick vända i ca 1.5h innan vi kom in på en annan väg. Nu är vi på ett motell längst vägen och det är dax att sova för att kunna gå upp och köra i tid imorgon.

Här kommer lite smak prov på vad vi gjort!




Hanna fast i Alkatrazz :D


Cable car/spårvagn


Half moon bay


Big sur


Big sur


Solnedgång!

Imorgon blir det ´Santa maria, Malibu och säkert något mer innan LA där vi stannar till Söndag sen bär det av till Las vegas baby!

Det var allt för ikväll dax att sova. Riktigt tröttta!
Love you guys



Kommentarer
Postat av: Linda

Men trorru jag sakanr dig LITE?! Kom hit nuuu! <3

2011-05-07 @ 13:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0