Hollywood!

Hej Sverige!

Här är livet underbart. Vi har nu varit 3 nätter i Los angeles det har vart kanon.

I torsdags körde vi till LA, vi stanna och åt frukost i en dansk stad som hette Solvang. Efter det körde vi till Sant barbara och gick lite istan där. Efter det bar det av till Malibu, och kolla in two and a half man. Sedan lite middag innan vi checka in på vårat hostel i Hollywood. Vi tog en promenad till the walk of fameoch kolla och tog en bit mat innan vi gav oss hem för natten.

I fredas så blev det the walk of fame, sedan Sant monica och den långa stranden där. Efter det gav vi oss av till Beverlly hills. Helt sjuka bilar stog parkerade överallt. När vi gått på shopping gatorna där tog vi bussen hem och hämta bilen och åkte på kändis span. Åkte till fleras hus och kolla. Playboy mansion, Madonna, Christina Aguilera, Brad pitt och många fler. Riktigt kul trotts att det har stora murrar runt. Sedan hade vi bara en mysig kväll på hostelet.

I Lördags gav vi oss av till Universal studios. Vi var där 9 på morgonen och åkte hem 19.00, en riktig hel dag. Vi åkte tåg igenom massa studior och ställen de använder när de filmar. Sedan var det massa olika 3D och 4D filmer vi såg. Vi träffa också djur det använde när de filmar och mycket annat roligt! Riktigt fräckt, vad lurad man blir när man ser film egentligen.

Igår checka vi ut från hostelet och gav oss av till Newport beach, där vi sola i 1h sedan begav vi oss till Laguna beach, vi åt lunch och gick och shoppa sedan började vi köra mot Death vally, Vi tog in på ett motel 3h innan vi var framme.

Idag körde vi till Death vally, vi har gått 85.5meter under havsnivån där det var fullt med salt på hela marken sedan gått på sand dynor och gått i uttorkad vattenfall. Nu är vi framme i Vegas! Vi bor på ett gigantiskt hotell. Imorgon ska vi ut och göra vegas osäkert, allt lyser detta stället är sjukt! Vi har cirkus, karuseller, bungyjump och såklart casino på hotellet, gaaaalet!


Vår bil


Malibu


The Walk of fame


Denise platta Jespers hår, så lååååååååångt...




Universal studios


desperate housewifes


Laguna beach


85.5m under vattennivån


Sanddynor, Hanna och Jeppe göra fina konster


Här har det vart vatten innan.

Nu är det inte långt kvar tills vi är hemma! Tänker på er varje dag.. Resan kan inte ha ett bättre slut, det är underbart verkligen, snart är det Hawaii och NY :)
Hörs snart
Love!


Kommentarer
Postat av: Anttonnn

Glad för er skull, värkar mäktigt!



Beklagar Jespers utseende Therese, du kanske har vant dig, men inte vi...................... Klart poängtapp vid plattning....



Puss 6 kram

2011-05-10 @ 21:03:42
Postat av: Rockstar

Haha, rockstar-looken funkar.

2011-05-11 @ 04:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0