Lämnar Sagen om ringen och drar till Kalifonien!

Nu är det bara några timmar tills vi ska vara på flygplatsen och flyga till San fransisco. Nya zeeland har verkligen varit fantastiskt och är helt klart mitt favorit land!

Den senaste veckan sen vi lämna de kära vännerna i Taupo, har vi åkt mot Auckland i lugnt tempo, första stoppet var Rotorua, där hade vi det regnigt och riktigt tråkigt väder,vi stanna där i två dagar, vi gick guidad tur i ett maui område! Mycket kul och kokade käller och grejsrar överallt, det lukta fis i hela stan. Vi kollade på ett uppträdande av mauerna.

Efter Rotorua hade vi tänkt att åka ut till Whitisland, men det är väldigt väderberoende och vädret var ju som sagt inte på topp, så vi fick skippa det tyvärr. Så turen gick till Matamata och Hobbiton. Där Hobbitarna bor i sagan om ringen. Vi hade sån tur, de spelade in bilbos bok just nu så de hade spelat in innan och hade uppehåll nu och ska snart spela in igen, så vi kunde inte komma bättre, Tyvärr fick vi skriva på att vi inte fick lägga ut bilder på nätet så inga bilder får ni se.. Ni får vänta tills jag är hemma. Det var riktigt coolt. När den guidad turen var klar åkte vi till ett vattenfall och gick en promenad, riiktigt maffigt! Sedan åkte vi mot Auckland, stanna längs vattnat och sov sedan fortsatte till Aucklands zoo, där vi såg kiwi fågeln, fast det var mest afrikanska djur. haha! Mysig dag.

Vi åkte till en camping en bit utanför Auckland och bara 10min från flygplatsen. Vi tog 2 nätter med bilen och sen sista natten i en cabin då vi lämnat bilen. Första dagen gick mest åt att packa väskor och städa bilen. På lördag morgon lämna vi bilen sedan gick vi i stan hela dagen. Åkte upp i deras höga torn och kolla ut över staden och shoppa! Kanon dag. Idag har vi precis packat ihop våra väskor och checkat ut, om 3 timmer kommer en taxi och hämtar oss. Vi sitter i tv rummet nu. Gör lite lunch innan vi blir hämtade. Sedan blir det en 12 h flygresa....


kokande vatten 112grader!


Maui dans


Gejser.


Jag och alla barn mata lamm <3


maffigt


Jesper högst upp i tornet :)

Det var allt för denna gången. Om ni vill se mer bilder hänvisar jag till Jesper facebook där han har lagt upp massa bilder!

Vi hörs i USA nästa gång, snart är vi hemma!!
Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0