New york och min bästa kompis

Hallojsan allesammans, New york är så underbart! Vi landande efter många om och men 11.30 i New jersey i måndags, där stog Daniel, en släkting till Jesper och väntade på oss, vi landade 6 timmar senare än planerat, pga förseningar, våra väskor hade flygit med ett annat plan än oss, så det tog 2h innan vi visste vart det var, vi fick dem inte för än Tisdagen levererade till Anna.

Måndagen var vi hos Daniel åt lunch och middag med honom och hans fru. Vi somna i flera timmar på dagen. Vi hade riktigt mysigt! På kvällen åkte vi till en glassbar och åt glass! På tisdagen gick vi upp 5.45 och åkte till ett träsk och såg på sköldpaddor. Det var ett träsk alldeles nära deras hus. Sedan blev det frukost på ett cafe. Vid 10 tog vi tåget till ANNNAAAA! Det var en sånn underbar känsla att träffa henne. Vi har det så mysigt här. Vi har shoppat så mycket redan. Tisdagen var vi med hennes små barn, så sööta! Onsdagen åkte jag och Jesper in till New york när Anna jobba sedan kom hon in vid 18 tiden och vi gick på Mamma mia på Broadway, den var GRYM!

Torsdagen var vi här hos Anna i Garden city, var lite på shopping centret här och sedan hade vi middag med hennes värd familj, och på kvällen var vi barnvakt :) Freedagen åkte vi och barnen till stranden fika och gick promenad. Sedan hämta vi den äldre vid skolan och var på lekplatsen till 4 tiden. På kvällen gick vi på Baseball, mets - Phillis. Det var en lång match, men det var en riktigt mysig kväll.

Lördagen och söndagen har vi vart i City. Shoppat och Anna har guidat oss runt i stan. Idag kom Julia in och var med oss, så roligt att träffa henne med!! Helgen har verkligen varit kul och jag har så ömma fötter! Imorgon är också en röd dag, då det är någon speciell dag här. Så vi ska bara ta det lugnt sova länge, Anna ska klippa mitt hår och sedan får vi se vart dagen tar oss! Inte planerat så mycket! Hanna kommer kanske hit en stund med, så mysigt så!

Nu måste jag hoppa i säng, trött och lite förkyld!
Vi hörs snart igen, här kommer två fina bilder, mer i nästa inlägg :)


Annas underbara prinsessa!


central park med skylinen i bakgrunden och min bästis kompis bredvid! :)

Älskar er, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0